MAGISKE OPPLEVELSER

Fusion Events er et eventbyrå som leverer skreddersydde arrangementer i inn- og utland etter dine ønsker og preferanser. Hos oss skal vi både se og høre kunden til enhver tid. Derfor har ikke våre kunder flere forskjellige personer å forholde seg til, men bygger langsiktige relasjoner med de ansvarlige. Alle våre ansatte har god kompetanse og erfaring på deres respektive områder, og ikke minst respekterer de jobben sin. Vi er stolte over å kunne si at vi går inn i hvert enkelt arrangement med hjertet utenpå, uavhengig av størrelsen på arrangementet. Vi lever av å glede andre - med et smil om munnen :)

Dette gjør vi gjennom kreative idèer, innovative løsninger og inntrykk. Det er derfor uhørt for oss at man bruker et konsept mer enn 1 (en) gang. Du skal derfor være sikker på at dersom vi leverer et arrangement for deg, vil det være for DEG OG DINE - den gang da og ikke et konsept som har gått på rundgang flere år i forveien.

 

 

Inntrykk
Vi vet alle hvor mye et inntrykk kan bety. Som en av grunnleggerne i breakdancegruppen Absence Crew og som artist i snart over ett tiår har Piero Issa danset og levd av å gjøre «inntrykk» på publikum. Vi vet derfor hvor mye et inntrykk betyr og hva som må gjøres for at det optimale inntrykket kommer til syne.
Hvor andre kanskje mener at et inntrykk kan kommuniseres på flere måter, mener vi bestemt at det hovedsakelig er gjennom sansene våre og spesielt det visuelle – det sterkeste inntrykket blir til. Mer enn 90 prosent av inntrykkene vi får fra omverdenen tas inn via synet, enkelt og greit fordi det er hva øynene ser - som registreres på hjernen og fester seg til hukommelsen. Så ikke la deg lure, do it fusionstyle.

 

Gjennom inntrykk, skiller vi oss ut.

 

Fusion Events skiller seg ut fra andre aktører fordi vi gjennom vår artist- og managementerfaring har fått oppleve arrangementer fra begge sider – både som arrangør og som artist. Samtidig har vi også bred erfaring fra media- og kommunikasjonskanaler, noe som gjør oss til den perfekte partner for dere som ikke bare ønsker å lage et arrangement, men som også gjerne vil formidle et budskap. Gjennom vårt kontaktnettverk kan vi gi deg og dine, uforglemmelige opplevelser uavhengig av eventtype. Når vi i tillegg vet vi hvem, hva, hvor, når - slik at vi også kan være behjelpelig med demografiske løsninger, så er det ingenting å nøle på, ta kontakt idag!

 

For oss handler det ikke om å stå i sentrum, men å tilrettelegge for at du kan stå der med en god følelse - og nyte den perfekte og uforglemmelige opplevelsen. Vi liker oss best i skyggen, hvor vi som sparringspartner og støtte kan være med å bidra til at du får konkretiserte plan- og målsettinger og bistand til en perfekt utførelse av arrangementet. Våre kunder skal være sikre på at vi både ser og hører de, og at vi med vår spisskompetanse på visuell kommunikasjon er villig til og kommer til å gå det ekstra skrittet for at dine uttrykk skal gi inntrykk.

 

Med bakgrunn fra underholdningsbransjen og med våre samarbeidspartnere har vi et formidabelt nettverk innenfor kultur og næringsliv slik at vi kan levere akkurat det som måtte være ønskelig og passende for deres arrangement. Vi skal gi og skape den beste opplevelsen for deg og dine - som passer de målsetninger dere måtte ha for arrangementet. Dette gjør vi med å formidle det ønskede budskapet på best mulig måte slik at det skaper et uvurderlig inntrykk på gjestene.

 

Velger du Fusion Events som din arrangementansvarlige – så skal du være sikker på at vi skaper og gir dere en magisk og uforglemmelig opplevelse.

 

Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail. - Ralph Waldo Emerson