Les mer om utvalgte eksempler av våre tjenester:

 

 

   
   
   
   
   
   

 

  Enten du ønsker privat- eller bedriftstjenester i inn- eller utland kan vi levere delvis eller komplette løsninger til ethvert arrangement.

 

  Tilgjengelig i alle våre tjenester er også et filmteam som kan gi deg de minnerike opplevelsene om igjen og om igjen og om igjen.

 

  Finner du ikke det du er på jakt etter? Ikke nøl med å ta kontakt idag, så skal vi gjøre vårt ytterste for å gi deg en opplevelse for livet.

 

 

   
  Utdrikningslag  

Utdrikningslag:

 

Er du forlover og planløs over hva du skal finne på til den kommende brud/brudgom? Ikke fortvil, vi har god erfaring og bistår deg/dere gjerne med dette. Et utdrikningslag er noe helt spesielt for både den som skal gifte seg og de som er med på laget. Dette er tross alt den siste dagen der brud/brudgom er fri fra hymens lenker. De fleste syns derfor det er både stor stas og ståhei når de får lage en fest en eller flere dager til endes hvor de kan gjøre det lille ekstra for brud/brudgom før den store dagen. Vi kan bidra på hele eller deler av utdrikningslaget - alt etter hva som måtte være ønskelig. Vi skreddersyr pakker slik at de passer brud/brudgom som hånd i hanske.

       

  Bryllup  

 

Står dere snart foran den store dagen hvor dere skal bli et ektepar/partnere, men føler at tiden går for fort og at alt blir veldig kaotisk og hektisk? Et bryllup er ofte ikke "bare" et bryllup. Det er som oftest den største dagen i deres liv. Ikke la stresset ta overhånd slik at dere ikke kan nyte dagen til det fulle. Vi hjelper dere gjerne og kan håndtere alt det praktiske, såfremt dere husker å levere inn de offisielle papirene. Vi har faste rutiner på gjennomgang av bryllup og kan definitivt lette deres bør slik at dere kan se frem til de varme hvetebrødsdager.

 

       
  Dåp  

Dåp:

 

Har dere et barn som skal døpes og som dere ønsker å feire? Vi bistår dere gjerne slik at det eneste dere trenger å sørge for er at barnet blir døpt, så tar vi oss av resten av feiringen.

       

  Konfirmasjon  

Konfirmasjon:

 

Har du en ungdom i huset som skal konfirmeres og sliter med å få tid til å rekke over alt som må gjøres for at dagen skal bli slik som planlagt? Da har vi løsningen, vi står parat til å ta oss av alt det praktiske med festen i etterkant.

 

       
  Jubileum  

 

Fyller du eller bedriften snart år? Ønsker du kanskje å overraske bursdagsbarnet eller har bedriften jubileum og du er usikker på om du skal og hvordan du skal feire? Uansett hvor ung eller gammel personen eller bedriften blir så kan vi bistå med å gi dere en minnerik aften. Vi hjelper deg/dere gjerne med å gjøre jubileèt uforglemmelig og minnerikt. Med våre kreative og fengende løsninger ved din side skal det ikke stå på overraskelser eller gjennomføring, vi ser frem til å høre fra deg.

 

       

  Julebord  

Julebord:

 

Det tradisjonelle julebordet hvor man samles til middag og noe å drikke er mange gått bort ifra, og kanskje ikke uten grunn. Ikke lås dere til tradisjoner, men vær åpen for nye og minnerike opplevelser. For enhver bedrift er det ofte selvsagt at man skal ha ihvertfall en samling/treff i året for alle ansatte og for de fleste gjelder dette enda det tradisjonelle julebordet. Spesielt for små- og mellomstore bedrifter byr dette ofte på noen mindre praktiske løsninger hvor man ofte bare samles på et hotell julebord som er åpent for alle. Det kan ofte være sjarmerende nok det, men hva med en flott kveld bare for deg og dine? Dette er ofte noe som underbygger den verdien de ansatte føler de har hos bedriften. Vi bistår dere til å finne de beste løsninger innenfor budsjettets grenser.

 

       

  Årsfest  

Årsfest:

 

Planlegger bedriften en årsfest? Det være seg vår-, sommer-, høst- eller vinterfest så har vi løsningen. Vi bistår våre kunder med å nå sine overordnede mål og budskap med arrangementet. Det er blitt en trend og veldig vanlig at mange bedrifter velger å gå bort ifra det tradisjonelle julebordet for å gjøre noe ekstra på sommeren eller høsten. La oss hjelpe deg til å gjøre denne opplevelsen litt mer spesiell for deres ansatte enn middag og noe å drikke. Med vår ekspertise og din hjelp kan vi lage en magisk aften folk sent vil glemme.

 

       
  Kick-Off  

Kick-Off:

 

Ønsker dere den beste mulige starten for bedriften, sprite opp hverdagen eller bare vise at dere ser og bryr dere om de ansatte?

Da er det kick-off dere skal velge. Et slikt arrangement bidrar ofte til "feelgood" stemning for de ansatte hvor de føler at bedriften ser og hører dem. La oss fyre av startskuddet og gi de ansatte den følelsen de virkelig fortjener som gjør at de føler seg skikkelig verdsatt av bedriften.

       
  Teambuilding  

Teambuilding:

 

Har du en avdeling eller noen ansatte som du ønsker å videreutvikle? Isåfall er teambuilding svaret. Teambuilding kan bestå av så mangt og det fins ikke noen fastsatt rutine for hva som er den beste løsningen til teambuilding. Det å etablere et nytt team eller en ny gruppe gir ofte noen utfordringer i den forstand at de enkelte ansatte man har satt sammen ofte ikke er forent i målet eller er på forskjellige bølgelengde. Dette er noe som ofte blir forsterket dersom man har gjort nyansettelser, da veldig mange har problemer med å komme inn i en ny avdeling eller gruppe som allerede har en etablert kjemi. Dette er ofte det vanskeligste steget for mange nyansatte, ikke bare har man ny jobb på et nytt sted, men man har også nye mennesker å forholde seg til. La de nyansatte få samme utgangspunkt som de andre ansatte gjennom en dedikert teambuilding. Gjennom våre opplevelsesrike turer i inn- og utland implementerer vi alle i gruppen på ny, slik at når man returnerer til jobbplassen så vet hvert enkelt individ hva man har å forholde seg til og hva man skal gjøre.

       
  Trening  

Gruppetrening/Coaching:

 

Kjenner du deg igjen i høyt sykefravær? Lite motiverte ansatte? Dårlig form? Lite overskudd? Da er det kanskje på tide å bevege seg litt. La de ansatte mosjonere litt med det mål at sykefraværet reduseres og at de ansatte kommer i bedre form og får et sunnere og bedre arbeidsmiljø! For mange bedrifter idag så er høyt sykefravær en belastning på kostnadssiden. Mange har dessverre meget stillesittende arbeidsoppgaver noe som medfører en økning i muskel- og skjelettlidelser. Forskning viser at regelmessig trening gir betraktelig utslag på en reduksjon i sykefravær. En gruppetrening er også kjent for å være en meget kjekk og uformell sosialisering på arbeidsplassen, hvor de ansatte kommer nærmere på hverandre under andre forhold enn det man er vant til. Vi får de ansatte i aktivitet og en gruppetrening kan foregå enten hos dere eller på et avtalt sted.

       
  Samling  

Samling:

 

Ønsker du å ta lederne med ut på tur for å utvikle, bearbeide og skape nye idèer? Eller du er usikker på hva og hvordan du skal gå frem for å samle nettverket og få frem budskapet med samlingen? Enten du ønsker å arrangere en samling for ledere, ansatte eller nettverket, så kan vi bistå med det praktiske for å gi deg den tiden du trenger til å oppnå formålet med samlingen. Husk, vi hjelper deg gjerne og vi vet hva som må til.

       
  Seminar  

Seminar:

 

Ønsker du å opprettholde, øke eller gi ny kompetanse til de ansatte? Siden finanskrisen inntraff for noen år tilbake har fokuset til veldig mange bedrifter endret seg. Man har gått fra en bruk-og-kast-filosofi til en bruk-og-endre-filosofi. Det ble rett og slett for dyrt med nyansattelser/feilansettelser og fokus på at man bare kunne hente inn en ny person til jobben. Dette gjør at trenden idag er å verdsette de ansatte ved å utvikle og forme de videre gjennom økt kompetanse, kurs og seminarer. Vi har et bredt spekter av høyt kvalifiserte og motiverende foredragsholdere som kan bistå deres ansatte til økt kompetanse, mestring og læring.

       
  Nyåpning  

Nyåpning:

 

Skal du åpne en ny avdeling, butikk, restaurant eller lignende, så er det viktig at du klarer å fenge og fange publikums oppmerksomhet. Folk flest stiller ikke opp for å se at du har åpnet opp, men ønsker å få noe igjen for å være der, det det være seg i form av tilbud/rabatt, nye produkter, show og underholdning. Vi vet hva som må til og vi kan også hjelpe deg med å nå ut til den demografiske populasjonen du ønsker å nå.

       
  Messe  

Messe:

 

En messe bringer sammen mange forskjellige utstillere som ofte er åpent for publikum slik at de kan komme og både se og høre om et nytt produkt eller om selskapet generelt. Det er oftest en samling av forskjellige bedrifter og har fokus på B2B (business-to-business) relasjoner og kan være med å bringe publikum og bedriften nærmere hverandre. Har du en ìde eller ønsker hjelp med å sette opp en messe har vi alt du trenger.

       
  Konferanse  

Konferanse:

 

Ønsker du å bringe sammen et større mangfold av individer for å diskutere et spesifikt tema? Uavhengig av om du ønsker en akademisk, bedrifts- eller handelskonferanse med eller uten workshop så bistår vi med tilrettelegging for å gi deg .

       
  Workshop  

Workshop:

 

 

Har du noe nytt å lære de ansatte og ønsker å gi de en direkte ta-og-føle på opplevelse? Med detaljerte demonstrasjoner og aktiviteter for å bidra til å øke individets kompetanse og kunnskap rundt utnyttelse av produktet eller tjenesten kan de ansatte returnere mer kunnskapsrik og motivert til bedriften for å fremme den nye lærdommen.

       

 

Vi skaper inntrykk som varer...